Załoga z Południowych Mórz
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jaki mam kolor włosów, ile lat , jakie hobby ? Z jakiego województwa pochodzę ?
Czekam na wasze odpowiedzi, w lutym bedzie zdjecie z podanymi danymi
Strzelam brunet, 28 lat, piłka nożna, z Województwa Podkarpackiego, a dokładniej z Boguchwały. Jak mi poszło?
HAHAHAH ! brunet a blondyn hehehe
Wiadomość dodana po 44 min 19 s:
Już wiem skąd Derflinger znasz moje info, bo 04.03.2017 opisywałem siebie w hobby HAHAHA, ale żenada ...:P ZGadnijcie kto , to jak i tak o mniej już wiecie hehe
A pro po tu też jest już dokładnie dwa lata odkąd powstał ten sojusz LOL
A tak wogóle co u Ciebie słychać ??
Co porabiasz ?
Wiadomość dodana po 19 min 36 s:
To jestem Ja , założyciel Sojuszu
I za zdrowie Wasze , Tego sojuszu
Wiadomość dodana po 28 min 28 s:
Pozdrawiam
Haha, no kolor włosów musiałem strzelać, bo wtedy nie podałeś
U mnie niewiele nowości - szkoła, praca. W międzyczasie prawo jazdy i jakieś imprezy. Za 2 miesiące maturka.
Co tam się u Was podziało w ogóle w sojuszu? Istnieje jeszcze?
I również zdrowie Wasze wypiję
Istnieje cały czas, Riddick jest teraz prawą reką sojuszu !! Dawca Smierci wraz z Kobra i Ksiaze Trufli gra wpadaj ponownie kiedy chcesz do sojuszu, Pozdrawiam
Wiadomość dodana po 07 min 04 s:
Bardzo dobrze, tak trzymać !! ogólnie wszystkiego dobrego życzę ! Powodzenia i Trzymam kciuki
wracaj zawsze pomożemy tobie
Wiadomość dodana po 04 min 07 s:
wracaj do nas derflinger oddam tobie stanowisko w sojuszu z należytym szacunkiem
Ten z marynarzy ocaleje,który zrozumie charakter serca
Absolutnie nie przyjmę z powrotem stanowiska riddick, jak najbardziej na nie zasłużyłeś, jeszcze póki byłem w sojuszu. Z resztą jeśli Lexas postanowił Cię tam umieścić, to z pewnością słusznie Bardzo chętnie wrócę. Nie wiem jednak jak to się potoczy, ile będę miał czasu na Ogame itd. Ale można spróbować
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 689.11 kB (Maksimum: 790.13 kB) ]